OUR BLOG

Achtergrond voor toneel en theater

Mijn eerste opdracht + direct daarna mijn tweede opdracht afgeleverd. Ik kreeg de 2 opdrachten van Marian Pankow. Marian is werkzaam als regisseur, theaterdocent, tekstschrijver.

De eerste opdracht was een slideshow met 5 van mijn werken als decor voor het toneelstuk 'Vast in het donker', geregisseerd door Marian Pankow en op 17 + 19 april gespeeld door Segbroek Theaterplan in het Koorenhuis in Den Haag.

 ... impressie toneelstuk 'Vast in het donker'.

Aansluitend kreeg ik van Marian de opdracht om een ontwerp te maken voor theater Santiago voor de voorstelling 'Sjaak', geschreven en geregisseerd door Marian Pankow. Deze voorstelling werd op 18 mei meerdere malen gespeeld op het Fringe festival Delft . Mijn ontwerp werd gebruikt voor een flyer, als omslagfoto op FaceBook en als achtergrond bij 'Sjaak'.

 ... mijn ontwerp voor 'Sjaak' ...

Bekijk gegevens
Uitverkocht